Jaunumi

Jau 20. reizi biedrība Pavāru Klubs rīkoja konkursu Latvijas Gada Pavārs un Pavārzellis izstādes Riga Food ietvaros
Jau 20. reizi biedrība Pavāru Klubs rīkoja konkursu Latvijas...
Kategorija: Jaunumi, Konkursi, pievienota 2024. gada 9. septembris 11:29

Pavāru leksika

Gratin

 - franču lauku ēdiens. Kartupeļu sacepums ar pienu un sieru....

Jūras veltes

 - visi ēdamie jūras dzīvnieki, izņemot zivis, piem., omāri, garneles, austeres, mīdijas, jūraseži, tinteszivis, jūraszvaigznes....

Estragons

 - daudzgadīgs garšaugs ar aromātisku, lakricai līdzīgu garšu....

Pasaulē

Agrās sēnes – gailenes

Latvijā konstatētas vairāk nekā 4000 sēņu sugu! Tiesa, ar neapbruņotu aci viegli saskatāmu sugu ir v...

Pavāri dalās ar dīvainiem ēdienu pasūtījumiem un sūdzībām.

Portāls finedininglovers.com ir apkopojis dīvainākos un muļķīgākos ēdienu pasūtījumus, ar ko &scaron...

Latvijas gada pavārs 2024, Latvijas gada restorāna konditors 2024, Baltic taste awards un Zero waste challange konkursi

Seko mums

Mūsu draugi

Kalendārs

Ir 2024. gada 7. oktobris 15:16
Vārda dienas svin Daumants, Druvvaldis

Partneri

Atrodi mūs Facebook

tw fb